Wingman Virksomhed

VIRKSOMHEDSKURSUS:

SÅDAN BLIVER DU OG DINE MEDARBEJDERE GLADERE PÅ 2 DAGE

Hey chef!

Spekulerer du nogle gange på, om det arbejde du bruger så meget tid på giver så meget mening som du ønsker?

Hører du folk på gangene tale om pseudoarbejde eller dårlig trivsel?

Har du fået opsigelser fra medarbejdere ud af det blå?

Så kan det være, at der er områder i din virksomhed, som hverken bidrager til arbejdsglæden, kundetilfredsheden eller indtjeningen.

Det er der heldigvis en løsning på.

I et specialdesignet undervisnings- og træningsforløb fyldt med inspiration og skøre og skæve ideer jazzer jeg dig og dit team op. I skal bl.a. prøve DISC-træning, som er med til at kortlægge, hvem I er som personer. Jeg udfordrer jer og finder det bedste frem i jer ved hjælp af metoder, I sikkert ikke har set før.

Det får jer til at sænke paraderne, træde ud af de faste kasser og se jer selv og kollegerne i et nyt lys. Ved kursets afslutning oplever I, at I er blevet mere åbne overfor hinanden, at I kommunikerer bedre og at I arbejder bedre sammen.

Kurset har skabt større arbejdsglæde og bedre kommunikation i over 250 virksomheder.

Læs f.eks. hvad CEO Lars Bendixen skriver om vores samarbejde i august 2022:

Kenneth leverer på alle parametre, lytter og forstår hvad mine medarbejdere har behov for, for at udvikle både team og kompetencer. Kan kun anbefale hans arbejde”.

Se flere udtalelser her

I en tid hvor arbejdsmarkedet er under forandring, er udvikling af chefer og medarbejdere vigtigere end nogensinde. De virksomheder, der forsømmer at omstille sig til kravene om meningsfuldt arbejde og sund kultur, vil med stor sandsynlighed få svært ved at fastholde medarbejdere.

Virksomhedskurset forbedrer ikke blot kommunikationen mellem dig og dine kolleger og medarbejdere. Det gør jer klogere på hinanden som mennesker og mere åbne overfor hinanden, hvilket igen styrker samarbejde og øger arbejdsglæden.

Linkedin skriver jeg bl.a. om arbejdsglæde, trivsel, samarbejde og chefudvikling. Hvis du følger mig kan du => få indblik i cases, metoder og resultater. 

 

Skal vi tage en snak om ledelse og meningen med at gå på arbejdet?