Wingman privat

Formål:

Nogen er gode til tal, andre til det mere kreative, nogen til sport - og så er der mig, som er god til mennesker

Spørger du mig, så har alle brug for en Wingman på et eller andet tidspunkt i livet. Alle har behov for nogen der hepper på én, støtter én og rykker på én. Mænd, kvinder, medarbejdere, chefer, direktører, veteraner – allesammen.

Man kan bruge en Wingman forskelligt, til forskellige formål. Fælles for alle services er, at de skræddersyet unikt til dig, til virksomheden, organisationen eller bestyrelsen.

Eksempel på dig, som til hverdag er chef eller har en ledende position, hvor meget afhænger af dig ‘alene’

Som chef eller leder har din egen trivsel og arbejdsglæde stor betydning for hele arbejdspladsen og det er så hulens vigtigt, at du får taget hånd om problemerne. At du passer på dig selv, også for andres skyld.
En Wingman kan hjælpe dig til at få dit mentale råderum tilbage og sørge for at du kommer stærkere ud på den anden side – altså en klar win-situation.

Jeg hjælper dig med at gøre dine intentioner (det, du har drømt om eller savnet i lang tid) til konkrete handlinger, der vil vise sig som styrkende elementer. Det kan blandt andet booste din position som leder og hvor du (gen)finder glæden ved dit arbejde og dine ansvarsområder.

Det sker ved at bryde intentionerne (dine mål) ned i håndgribelige og operationelle skridt, så du handler lige så naturligt på det, som var det en daglig rutine på kontoret og i dit liv. 

Ned i tempo betyder i virkeligheden at møde dit tempo – her hvor du trives, genfinder dig selv og din power som du spreder over din afdeling/organisation – som er med til at påvirke alle på en positiv og handlingsorienteret måde.

Mere mental frihed sker i det øjeblik, hvor du indfrier dine intentioner, skaber handlinger og derefter resultater. Denne proces vil helt naturligt medføre en oplevelse af mere frihed i både krop og sind og det vil således også påvirke dine relationer og øvrige omgangskreds.

Uanset om du er chef i en privat eller offentlig virksomhed, så er der hjælp at hente. Mine kompetencer kan matche enhver situation, fordi jeg bruger hele min kommunikative, psykologiske og fysiologiske værktøjskasse til at hjælpe dig med at komme succesfuldt ud på den anden side – styrket og som et bedre menneske.

Sammen med mig vil du møde et fortroligt frirum, forståelse og handlefrihed. Her findes ingen bagtanker, ingen der kigger efter svaghedstegn (der kan bruges imod dig) og ingen der vil overtage din plads i organisationen. Jeg er her, når du har brug for det.

Går det hele lidt for stærkt? Har presset overtaget drivkraften, når det handler om at tage ansvar? Findes der en aktuel situation på jobbet, der rigtig trækker tænder ud? Måske du så har brug for at reflektere – og dele din situation med en professionel og udenforstående, der kan hjælpe dig til større afklaring og styrkelse af din position.

"Når vi finder det bedste frem i os selv, kan vi finde det bedste frem hos andre"

WINGMAN FORLØBET – COACHING I 2 MÅNEDER

I denne periode, er der fri mulighed for at dele både forretningsmæssige tanker og udfordringer.

Rent praktisk, hyrer du mig som din WINGMAN. Sammen kæmper vi, skulder ved skulder, indtil du siger til. Vi stopper først når du er tilfreds! Vi tager 2 måneder af gangen! Men vi evaluerer hele tiden.

Strukturen – som vi lægger i kalenderen er, at vi ses hver anden uge og ind i mellem updater vi hinanden via en kort telefonsamtale. Vi kan tale om sorg og bekymringer omkring livet og hvad der ellers ligger og trykker. Det kan ske både på mail og på telefonen – som du ville gøre med en rigtig Wingman.

Hvornår

Nu, eller det bestemmer du jo selv. Men jeg lærte et eller andet sted, at man ikke skal udskyde sine handlinger til i morgen. Få det gjort i dag og du er gladere i morgen.

Pris: 39.500 kr. (ekskl. 25% moms)

Kenneth Lindskov

"Du kan tage styringen over dit liv med løsninger der passer til din livsstil, din tid og hele dig - jeg viser dig hvordan"

WINGMAN EARLY RETIREMENT.

Tendens er klar. Mange ansatte chefer og ejerledere bliver ikke på arbejdsmarkedet til de skal pensioneres. Fælles for dem alle sammen er, at ud over der er højkonjektur, aktiemarkedet er tæt på all time high, så har pensionsindbetalinger været et lukrativt “trick” til at opspare mere af lønnen – skattefrit.

Friværdien bugner, pensionsopsparingens bugner og aktiedepotet bugner.

Jeg ved, at flere og flere går med tankerne om at geare ned eller helt at forlade arbejdsmarkedet. Mindske presset fra deres skuldre. Presset fra bestyrelsen og aktionærkredsen om overskud og KPI´er. Få taget brodden af henvendelser fra forkælede fra medarbejderne. Lægge det døve øre til ambitiøse mellemlederes skarpe albuer.

Ja cheferne vil sætte sig selv fri!

Avisen Forbes har skrevet en god artikel om emnet:

Der er masser af tanker og spørgsmål, der kan spinne rundt i dit hoved. Tanker som du måske ikke helt får tænkt færdigt. 

Men når du er sammen med mig, så holder vi snude i sporet sammen, og tænker tankerne til ende!

Jeg vil ikke sige at jeg har set og hørt det meste, men jeg kan love dig, at jeg vil kunne se dig – der hvor du er og hvor du gerne vil hen.

Et klippekort til Early retirement snakken kan du få for kr. 21.000,00. Vi kommer altså både i dybden og vidt omkring på 10 timer, det garanterer jeg dig for. 

må jeg få æren? Bare ring!