Wingman Kursus

Undervisning af ledere og organisationer​:

Jeg kan også som Wingman tilbyde en anderledes og meget brugbar undervisning af ledere og organisationer, i værtskab med de bedste undervisere på markedet - skræddersyet unikt til jeres organisation.

KURSUSOVERSIGT:

  • Ledelseskursus
  • Salgstræning
  • Effektiv kommunikation
  • DISC-træning og forståelse
  • Dyret i spejlet

Der findes ikke en one-size fits all løsning, heller ikke hos jer. Men alligevel, skal jeg pege på generiske udviklende kurser, så er nedenstående noget som er langvarige og veldokumenterede forløb, der har været afviklet over 20 gange.

Men det som vi laver allermest af her, er træninger der er sat i system og er velgennemprøvet, er træning af ledere, træning af dine sælgere og så tager vi alt det spændende og nærværende og pakker ind til dine medarbejdere, så de bliver klædt lige så godt på som resten af din organisation.

Det giver gennemsigtighed, kultur, et sprog til at opnå mere i hverdagen og gode træninger at se tilbage på. En investering du får igen, hver dag.

Jeg kommer ofte tæt på mine kunder og det at holde relationen, med en kontinuerlig udviklende indsats, højner bare Jeres standarder for hvordan i bedriver ledelse, sælger til jeres kunder og kommunikere med hinanden i hverdagen – højner jeres mulighed for succes.

En af de gæve gutter jeg arbejder sammen med, er Lars fra Mindness. Vi er uddannet samme sted, ja faktisk samtidigt og egentligt ham der gav mig losset til at blive selvstændig tilbage i 2005. (Tak for det Lars)

Lars og jeg er på mange måder hinandens modsætninger. Lars ELSKER at undervise og træne kursister. (og han er pisse god til det) Jeg ”hader” (det er måske et stort ord) det, men jeg finder glæden i at facilitere lærdommen, perspektivere jeres dagligdag og skabe forståelse. Jeg elsker processen med at systematisere indlæringen og få Jer til at tale om hvordan i faktisk bruger det.

Når vi underviser sammen, ser du ikke forskellen, du vil blot opleve at få brugbare værktøjer til din hverdag.

I al beskedenhed, bruger vi meget krudt på at sikre at vores materialer selvfølgelig er tip top, men også at vores målgruppe bliver set og hørt, og så synes vi selv at vi både er lune og humoristiske til vores tilgang til verden.

Det som Lars og jeg tilbyder sammen, er uddannelsesforløb der tit kører over 12-18 måneder. Vi henvender os til grupper med mindst 6 eller delbar med 14 deltagere. Vi underviser Jer konkret i ledelse, salg eller effektiv kommunikation hos medarbejdere/specialister.

Opnå indsigt og forståelse med DISC

DISC-træning er også et af vores yndlingsområder at undervise i. 

DISC er så stærkt et redskab når man skal forstå hinanden, spille hinanden gode, og optimere det daglige samarbejde. Når vi samtidigt lærer jer hvordan i kan bruge DISC i jeres rekruttering, så er det næsten så englene i synger flerstemmigt.

Dyret i spejlet

Når det skal være lidt udover det sædvanlige, og vi overvejer hvad der rigtigt kunne perspektivere læring om ledelse, udbyder jeg i samarbejde med Evolutionspsykologi.com kurset om motivation og forandring.

Dette kursus henvender sig til Jer der arbejder med motivation, fastholdelse- og forandringsstrategier

Dyret i spejlet – naturbaseret lederskab for alle der tør se dyret i øjnene.

I får smæk for skillingerne når vi ruller undervisning og træning ud

(Det er i hvert fald hvad andre har fortalt om vores setup)