Wingman Kursus

CHEFUDVIKLING: BLIV BEDRE TIL KOMMUNIKATION, SAMARBEJDE OG MOTIVATION

Effektiv lederuddannelse med markedets bedste undervisere

Kampen om at holde på medarbejdere og tiltrække nye bliver hårdere. Løn er en vigtig faktor, men trivsel, godt samarbejde og glæden ved et meningsfyldt arbejde fylder mere og mere hos mange kandidater. Chefer, derr omstiller sig til den nye arbejdsvirkelighed og bliver bedre til at nå og inspirere medarbejderne,  vil høste frugterne af deres indsats og undgå de fejl som andre kommer til at begå.

Chefudvikling er et gennemprøvet og effektivt uddannelsesforløb specifikt målrettet chefer og chefgrupper. Her får du resultatskabende undervisning i bl.a. ledelse og motivation af bl.a. Lars Rasmussen fra konsulenthuset, Mindness og mig. De fire hovedområder er:

  • Ledertræning
  • Salgstræning
  • Effektiv kommunikation
  • DISC-træning og forståelse

FLOTTE TILBAGEMELDINGER PÅ SUCCESFULDE FORLØB

Vi gennemfører begge træningsmodeller med stor succes i virksomheder og organisationer, og vi får flotte tilbagemeldinger i tilfredshedsundersøgelserne. Her er en af de mange positive tilbagemeldinger:

”IT-afdelingen ved Vejen Kommune har brugt Kenneth Lindskov som konsulent og facilitator til en workshop omkring emnet ”Det skal være sjovt at gå på arbejde”, som er en overordnet værdinorm for vores organisation … man er ikke blot er til et foredrag med lidt gruppearbejde – her arbejdes med tingene, og kursisterne ’tvinges’ igennem sjov, leg og læring til at committe sig til grundstammen af fælles værdier for organisationen.”

Henrik F., IT-chef

Manglende udvikling kan medføre medarbejderflugt

At udvikle sig som chef og at styrke samarbejdet i chefgruppen har nok aldrig været vigtigere end nu. Flere og flere medarbejdere lægger vægt på, at det skal være givende, meningsfyldt og rart at gå på arbejde. De chefer, der ikke sikrer en sund kultur, får sandsynligvis svært ved at holde på medarbejdere og tiltrække nye kandidater.  

Virksomhedskursus (2 dage)

Her får du og chefgruppen skræddersyet træning i ledelses- og procesoptimering på teamniveau.

Vi bruger bl.a. dilemmaer, modeller og opgaver til at gøre jer bedre til at samarbejde. Vi benytter også analyseværktøjet, DISC. Efter behov følger vi op ved at komme ud til jer og se, hvordan I bruger træningen i praksis. Hvad kan et virksomhedskursus gøre for mig? 

Træningsprogram i samarbejde med konsulenthuset, Mindness (12-14 måneder)

Et fast forløb, som vi har gennemført med stor succes hos mere end 20 virksomheder og organisationer. Her går vi i dybden med alle de udfordringer, der vedrører ledelsen af jeres virksomhed eller organisation.  I kommer til at arbejde med alt fra tegninger over modeller og billeder til praktiske opgaver, rollespil, dialoger og DISC-træning. Også her følger vi op på det hele ved at komme ud til jer og få jer til at tale om, hvordan I bruger kursuslæringen i jeres daglige arbejde.

For begge forløb gælder det, at materialerne er i topkvalitet, og at vi som undervisere er topprofessionelle, empatiske og humoristiske.

Se mere om EQ-lederkursus her

Chefudvikling er nøglen til succes

Chefudvikling gør dig og dine kolleger bedre til at samarbejde og procesoptimere. Samtidig hjælper forløbet den enkelte chef med at være tro mod sig selv, sine værdier og sin retning i lederskabet – alt sammen med øjet på virkningen af teamwork, vidensdeling og gensidige hestesko i hverdagen. Tilsammen øger det virksomhedens chancer for at få succes.

I får smæk for skillingerne når vi ruller undervisning og træning ud

(Det er i hvert fald hvad andre har fortalt om vores setup)