Wingman coaching

Formål:

For dig der gerne vil ned i tempo, og opnå mere mental frihed.

Når vi finder det bedste frem i os selv, kan vi finde det bedste frem hos andre

Går det hele lidt for stærkt? Har presset overtaget drivkraften, når det handler om at tage ansvar? Findes der en aktuel situation på jobbet, der rigtig trækker tænder ud? Måske du så har brug for at reflektere – og dele din situation med en professionel og udenforstående, der kan hjælpe dig til større afklaring og styrkelse af din position.

Som chef har din egen trivsel og arbejdsglæde stor betydning for hele arbejdspladsen og det er så hulens vigtigt, at du får taget hånd om problemet – nu! Du kan derfor have brug for en WINGMAN – en coach, der kan hjælpe dig til, at få dit mentale råderum tilbage og at du kommer stærkere ud på den anden side – altså en klar win-situation.

Jeg hjælper dig med at gøre dine intentioner (det, du har drømt om eller savnet i lang tid) til at blive til konkrete handlinger, der vil vise sig som styrkende elementer. Der kan booste din position som leder og hvor du (gen)finder glæden ved dit arbejde og dine ansvarsområder.

Det sker b.la. ved at bryde intentionerne (dine mål) ned i håndgribelige og operationelle skridt, så du handler lige så naturligt på det, som var det en daglig rutine på kontoret.

Ned i tempo betyder i virkeligheden at møde dit tempo – her hvor du trives, genfinder dig selv og dit tryllestøv som du spreder over din afdeling/organisation, påvirker alle på en positiv og handlingsorienteret måde.

Mere mental frihed sker i det øjeblik, hvor du indfrier dine intentioner, skaber handlinger og derefter resultater. Denne proces vil helt naturligt medføre en oplevelse af mere frihed i både krop og sind og det vil således også påvirke dine relationer og øvrige omgangskreds.

Uanset om du er chef i en privat eller offentlig virksomhed, er der hjælp at hente. Mine kompetencer kan matche enhver situation, fordi jeg bruger hele min kommunikative, psykologiske og fysiologiske værktøjskasse til, at hjælpe dig med at komme succesfuldt ud på den anden side – styrket og som et bedre menneske.

Sammen med mig vil du møde et fortroligt frirum, forståelse og handlefrihed. Her findes ingen bagtanker, ingen der kigger efter svaghedstegn (der kan bruges imod dig) og ingen der vil overtage din plads i organisationen. Jeg er her, når du har brug for det.

TOP 5 udfordringer chefer kæmper med:

  • Kunne mærke sig selv og ens grænser
  • Tage beslutninger ud fra en tilstand af overskud og klarhed
  •  Frihed til at føle nærvær med sine nærmeste
  • Få de sunde sovevaner tilbage og sove den tunge gode søvn
  • Genfinde den hjertevarme, nærværende, hyggelige, omsorgsfulde og menneskelige tilgang til én selv og omgivelserne

Mit mål er at nedkæmpe så mange af de bullet points som du nikker genkendende til – sammen med dig.

WINGMAN FORLØBET – COACHING I 2 MÅNEDER

I denne periode, er der fri mulighed for at dele både forretningsmæssige tanker og udfordringer.

Strukturen – som vi lægger i kalenderen er, at vi ses hver anden uge og ind i mellem updater vi hinanden via en kort telefonsamtale. Vi kan tale om sorg og bekymringer omkring livet og hvad der ellers ligger og trykker. Det kan ske både på mail og på telefonen – som du ville gøre med en rigtig Wingman.

Pris: 39.500 kr. (ekskl. 25% moms)

1:1 COACHING EN HALV DAG

Vi tilbringer en hel formiddag sammen og her får vi styr på dine sager, får strammet intentionerne op og lægger en slagplan

Pris: 7.500 kr. (ekskl. 25% moms)

EN HEL DAG med coaching for dig dine medarbejdere

Når der skal løse problemer og skabes et godt arbejdsmiljø for alle parter. 

Pris: 21.000 kr. (ekskl. 25% moms)

Det første skridt tager du. Resten tager vi sammen.

Praktisk

Rent praktisk, hyrer du mig som din WINGMAN. Sammen kæmper vi, skulder ved skulder, indtil du “får dit liv tilbage”. Vi stopper først når du er tilfreds med dig selv og dit præstationsniveau på jobbet.

Vi mødes 1 gang om ugen. Den ene uge kommer jeg til dig eller du kommer til mig. Ugen efter er det en “hurtig” opdatering på telefonen eller mailen. Ugen efter ses vi igen, og sådan er strukturen.

Vi er sammen i mindst 2 måneder. Jeg ved erfaringsmæssigt at det tager så lang tid, at komme til at forstå hinanden og situationen!

Hvornår

Rent praktisk, hyrer du mig som din WINGMAN. Sammen kæmper vi, skulder ved skulder, indtil du “får dit liv tilbage”. Vi stopper først når du er tilfreds med dig selv, dine familierelationer og dit præstationsniveau på jobbet.

Pris

1:1 Coaching en hel formiddag.
Pris: 12.000 kr.

En hel dag med coaching for dig dine medarbejdere
Pris: 24.000 kr.

10-turs klippekort af 1-1,5 times varighed
Pris: 21.000 kr.

Wingman Forløbet – coaching i 2 måneder.
Pris: 39.500 kr.

Har du kigget dig omkring, kan du lide hvad du ser, så kontakt mig på den måde, der er bedst for dig. (Alle priser tillægges 25% moms)