andres oplevelse

”Jeg kan varmt anbefale Kenneth, hvor han, drevet af en stor faglig indsigt, effektive metoder, kombineret med en meget behagelig personlighed, er en effektiv sparringspartner og coach”

- Henrik F, IT-Chef

”Kenneth er en levende, engageret, skrupskør, empatisk, alvorlig, vanebrydende, sjov, fokuserende …..og faglig dygtig personlighed”

- Anders M., Ejerleder

“Jeg er blevet bedre til at udføre og eller håndtere mine opgaver. Både de opgaver som ligger i min stilling, de opgaver som dagen byder på, de opgaver jeg har som mor, elsker, ven, familiemedlem, ungdomsleder og de opgaver jeg stiller mig selv”

- Anonym

”Inden for det korte stykke tid jeg har kendt Kenneth, er jeg allerede begyndt at få en større fornemmelse af klarhed, og mit energiniveau er steget mærkbart – noget både min familie og mine kollegaer har bemærket. Det har virkelig været en fornøjelse at arbejde sammen med Kenneth – først og fremmest fordi han er så åben og imødekommende, men også fordi han har evnen til at stille de helt rigtige spørgsmål. Han har kunnet lede mig på rette vej ved hjælp af en række værktøjer, der i høj grad har haft en indvirken på den måde, jeg anskuer mit liv og mine mål”

- Gregory K

”Jeg har haft stor personlig og arbejdsmæssig værdi af mine seancer med Kenneth Lindskov. Trods meget store parader fra min side indledningsvis, formåede Kenneth ret hurtigt at få “brudt igennem” og vendt den negative cirkel jeg var i, til noget jeg håndgribeligt kunne bearbejde selv. Allerede efter min første session kunne jeg mærke et reelt positivt løft i min mentale indstilling til jobbet og måden at arbejde på. I dag går jeg til opgaverne med et smil. Jeg føler ikke længere det samme pres og har fundet min egen positive måde at bearbejde problemer. Arbejdsmæssige såvel som personlige”

- Kenneth K.

”Det har været en meget positiv oplevelse, som har givet mig en rigtig god ballast i min hverdag. Coachingforløbet har lært mig meget om de vaner, vi alle er underlagt. I forløbet bliver de “frække” spørgsmål stillet på en konstruktiv og anvendelig måde. Rent professionelt har coachingen med Kenneth givet mig værktøjer til – på en positiv måde at tackle mange af de udfordringer, som jeg står over for i hverdagen. Privat har forløbet givet mig et dagligt overskud og mere balance i hverdagen. Jeg gælder mig hver gang til mine sessioner med Kenneth”

- Henrik B.

“Jeg har arbejdet sammen med Kenneth i 4 år hvor Kenneth var ansat som HR chef i S-cubed. I S-cubed blev Kenneth brugt som bindeled imellem ledelse og medarbejder hvilket Kenneth sikrede til alles glæde med stor omhu og empati.

Endvidere har jeg selv haft gavn af faglig og forretningsmæssig sparring hvor Kenneth lytter og bidrager positivt med sin store erfaring.

Kenneth er en human ildsjæl som brænder for ledelse, medarbejder og forretningsmæssig udvikling – altid med et kæmpe humør 😊

Det er en klar anbefaling fra mig til alle som har brug for ledelse/medarbejder sparring og forretningsmæssig udvikling”

Jack Jacobsen fra S-cubed ApS, Partner and Director of Developmen

“CEO Lars Bendixen skriver om vores samarbejde i august 2022:
” Kenneth leverer på alle parametre, lytter og forstår hvad mine medarbejdere har behov for, for at udvikle både team og kompetencer. Kan kun anbefale hans arbejde”.

VESTEGNENS BRANDVÆSEN
I den omstillingsproces som politiker, ledelse og medarbejdere iværksatte i Vestegnens Brandvæsen I/S tilbage i starten af 2008, krævede det at vi fik hjælp fra en dygtig og kompetent sparringspartner.

Valget faldt på Kenneth Lindskov. Kenneths væsen, kompetencer og måde at være på, skabte den nødvendige tryghed i organisationen og det politiske landskab, omkring de forestående forandringer og udfordringer den samlede organisation og de enkelte medarbejder og ledere ville blive påvirket af.

Forandringens vinde var begyndt at blæse og ingen af os i brandvæsnet kunne undgå at skulle takle forandringer og store udfordringer. I sandheden en til tider skræmmende tilstand at være i. Med Kenneth som vores “wingman” og ildsjæl, lykkedes det på få år at flytte brandvæsnet, fra en indadrettet tankegang, til at det var borgeren vi var sat i verden for.

Jeg kan sige med sikkerhed, at uden Kenneth på holdet var vi ikke lykkedes med de meget store forandringer i brandvæsnet på så kort tid. Et brandvæsen der er 94 år gammelt, køber ikke hvad som helst fra en ekstern konsulent.

Personligt oplevede jeg Kenneth og hans kompetencer til et personligt coaching forløb.

Jeg medgiver Kenneth de bedste anbefalinger og jeg vil ikke tøve med at bringe ham i spil i mit nuværende job.

Poul Arne Poulsen,

Direktør i Sikkerhedsgruppen

(tidligere. Brandchef Vestegenens brandvæsen, direktør hovedstadens beredskab)”

Første skridt tager du, resten tager vi sammen