TEST: REFERENCER

[av_section min_height=” min_height_px=’500px’ padding=’default’ shadow=’no-border-styling’ bottom_border=’no-border-styling’ bottom_border_diagonal_color=’#333333′ bottom_border_diagonal_direction=” bottom_border_style=” custom_arrow_bg=” id=” color=’main_color’ custom_bg=” src=” attachment=” attachment_size=” attach=’scroll’ position=’top left’ repeat=’no-repeat’ video=” video_ratio=’16:9′ overlay_opacity=’0.5′ overlay_color=” overlay_pattern=” overlay_custom_pattern=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-cab8n’]
[av_hr class=’invisible’ height=’130′ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av-mini-hide=’aviaTBav-mini-hide’ admin_preview_bg=” av_uid=’av-bnvwr’]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-b7cb3′]

[av_testimonials style=’slider_large’ columns=’2′ grid_style=” interval=’5′ font_color=” custom_title=” custom_content=” admin_preview_bg=” av_uid=’av-11ksj’]
[av_testimonial_single src=” name=’Thomas A.’ subtitle=’Salgsdirektør’ link=” linktext=” av_uid=’av-a08zv’]
”Jeg kan varmt anbefale Kenneth, hvor han, drevet af en stor faglig indsigt, effektive metoder, kombineret med en meget behagelig personlighed, er en effektiv sparringspartner og coach”
[/av_testimonial_single]
[av_testimonial_single src=” name=’Henrik F.’ subtitle=’IT-chef’ link=” linktext=” av_uid=’av-94ta7′]
”Kenneth er en levende, engageret, skrupskør, empatisk, alvorlig, vanebrydende, sjov, fokuserende …..og faglig dygtig personlighed”
[/av_testimonial_single]
[av_testimonial_single src=” name=’Anders M.’ subtitle=’Ejerleder’ link=” linktext=” av_uid=’av-8mnfb’]
”Kenneth er praktisk og handlingsorienteret og kan varmt anbefales”
[/av_testimonial_single]
[av_testimonial_single src=” name=’Lena’ subtitle=” link=” linktext=” av_uid=’av-89rx7′]
“Jeg er blevet bedre til at udføre og eller håndtere mine opgaver. Både de opgaver som ligger i min stilling, de opgaver som dagen byder på, de opgaver jeg har som mor, elsker, ven, familiemedlem, ungdomsleder og de opgaver jeg stiller mig selv”
[/av_testimonial_single]
[/av_testimonials]

[/av_one_full]
[/av_section]

[av_section min_height=” min_height_px=’500px’ padding=’default’ shadow=’no-border-styling’ bottom_border=’no-border-styling’ bottom_border_diagonal_color=’#333333′ bottom_border_diagonal_direction=” bottom_border_style=” custom_arrow_bg=” id=” color=’main_color’ custom_bg=” src=” attachment=” attachment_size=” attach=’scroll’ position=’top left’ repeat=’no-repeat’ video=” video_ratio=’16:9′ overlay_opacity=’0.5′ overlay_color=” overlay_pattern=” overlay_custom_pattern=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-7bgcn’]
[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-6tj7n’]

[av_testimonials style=’grid’ columns=’3′ grid_style=” interval=’5′ font_color=” custom_title=” custom_content=” admin_preview_bg=” av_uid=’av-6ilrr’]
[av_testimonial_single src=” name=’Gregory’ subtitle=” link=” linktext=” av_uid=’av-5w41r’]
”Inden for det korte stykke tid jeg har kendt Kenneth, er jeg allerede begyndt at få en større fornemmelse af klarhed, og mit energiniveau er steget mærkbart – noget både min familie og mine kollegaer har bemærket. Det har virkelig været en fornøjelse at arbejde sammen med Kenneth – først og fremmest fordi han er så åben og imødekommende, men også fordi han har evnen til at stille de helt rigtige spørgsmål.

Han har kunnet lede mig på rette vej ved hjælp af en række værktøjer, der i høj grad har haft en indvirken på den måde, jeg anskuer mit liv og mine mål”
[/av_testimonial_single]
[av_testimonial_single src=” name=’Kenneth K.’ subtitle=” link=” linktext=” av_uid=’av-54hiz’]
”Jeg har haft stor personlig og arbejdsmæssig værdi af mine seancer med Kenneth Lindskov. Trods meget store parader fra min side indledningsvis, formåede Kenneth ret hurtigt at få “brudt igennem” og vendt den negative cirkel jeg var i, til noget jeg håndgribeligt kunne bearbejde selv. Allerede efter min første session kunne jeg mærke et reelt positivt løft i min mentale indstilling til jobbet og måden at arbejde på.

I dag går jeg til opgaverne med et smil. Jeg føler ikke længere det samme pres og har fundet min egen positive måde at bearbejde problemer. Arbejdsmæssige såvel som personlige”
[/av_testimonial_single]
[av_testimonial_single src=” name=’Henrik B.’ subtitle=” link=” linktext=” av_uid=’av-4m2er’]
”Det har været en meget positiv oplevelse, som har givet mig en rigtig god ballast i min hverdag. Coachingforløbet har lært mig meget om de vaner, vi alle er underlagt. I forløbet bliver de “frække” spørgsmål stillet på en konstruktiv og anvendelig måde.

Rent professionelt har coachingen med Kenneth givet mig værktøjer til – på en positiv måde at tackle mange af de udfordringer, som jeg står over for i hverdagen. Privat har forløbet givet mig et dagligt overskud og mere balance i hverdagen. Jeg gælder mig hver gang til mine sessioner med Kenneth”
[/av_testimonial_single]
[/av_testimonials]

[/av_one_full]
[/av_section]

[av_section min_height=” min_height_px=’500px’ padding=’large’ shadow=’no-border-styling’ bottom_border=’no-border-styling’ bottom_border_diagonal_color=’#333333′ bottom_border_diagonal_direction=” bottom_border_style=” custom_arrow_bg=” id=” color=’main_color’ custom_bg=’#444444′ src=” attachment=” attachment_size=” attach=’scroll’ position=’top left’ repeat=’no-repeat’ video=” video_ratio=’16:9′ overlay_opacity=’0.5′ overlay_color=” overlay_pattern=” overlay_custom_pattern=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-3onef’]

[av_one_fifth first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-3aiiz’]

[av_image src=’https://kennethlindskov.dk/wp-content/uploads/2018/01/talk.png’ attachment=’95’ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=” av_uid=’av-adxn’][/av_image]

[/av_one_fifth][av_four_fifth min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-25d4f’]

[av_heading heading=’Det første skridt skal du tage. Resten tager vi sammen.‘ tag=’h2′ link_apply=” link=” link_target=” style=’blockquote modern-quote’ size=’30’ subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” padding=’10’ color=’custom-color-heading’ custom_font=’#ffffff’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=’18’ font_color=’custom’ color=’#ffffff’ av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-3waj’ admin_preview_bg=”]
Tænker du at et Wingman coching forløb kan være noget for dig, så du kan komme ned i tempo og få mere mental frihed, så ring til mig på 24 24 21 21 eller send mig en mail hvor vi kan aftale et tidspunkt der er belejligt.
[/av_textblock]

[/av_four_fifth][/av_section]