Jeg hedder Kenneth Lindskov

Jeg er specialiseret i at få mennesker over på den håndterbare side af stress. Og så er jeg enmandshæren bag Wingman forløbet – ham der vandrer med chefer der har stress.

JEG HAR DIN RYG

Med en bagrund som selvstændig erhvervsdrivende, som coach og som udsendt soldat med al den menneskelige erfaring det medføder, har jeg den indsigt og de værktøjer der skal til for at forstå dig og dine udfordringer med stress.

Jeg har gået denne vej før. Både min egen vej og de sidste 6 år, har jeg gået – skulder ved skulder – med sårede soldater i Veteran Jumpstart. Krigsveteraner, de ved om nogen, hvordan det er at være ramt af stress.

Jeg bruger hele min kommunikative, psykologiske og fysiologiske værktøjskasse til, at hjælpe dig med at kommer succesfuldt ud på den anden side – styrket og som et bedre menneske.

Min Filosofi

Frihed i tanke og frihed i handling, er nogle af de højeste værdier for mig. Jeg går op i at være et godt menneske, på sådan en små-buddhistisk måde. Jeg tror nemlig på, at dét vi giver ud kommer tilbage – altså karma! Jeg tror også på at al modstand i livet er basis for læring!

Til at forstå lyset i mig selv skal jeg have besøgt mørket. Ligesom jeg skal have mistet for at forstå hvad taknemmelighed er – og hvor stærkt det er for min livkvalitet.

Når jeg møder modstand i mit liv, forsøger jeg så godt som muligt at arbejde med en høj bevidsthed om, hvilket mind-set jeg møder problemet med. Jeg spørger mig selv ”tænker jeg nu med Krigerens eller Offerets tankegang?” og forsøger at handle derefter.

Også de mere dagligdagstanker, er jeg nu en god nok ægtemand? gør jeg det godt nok som familiefar? og møder jeg min hunds behov? Hvad med vennerne, får jeg dyrket dem nok? hvad med det ekstra fedtlag på maven, hvad skal der gøres ved det? og hvornår er det weekend, så jeg kan få et godt glas rødvin.

Det var mig. Nu er det din tur.

Min Baggrund

2018-2012
Mentaltræner og motivator hos Veteran Jumpstart

2012-2005
Lederudvikling og salgstræning som speciale, samt afviklet mere end 3500 coachingssessioner

2008-2010
Ansvarlig for en større dansk telemarketing virksomhed

2005-2003
NLP Master, Management, coaching and facilitation

2005-1996
TDC i forskellige salgs- og udviklingsstillinger

2001-1999
HD 1. del fra CBS

1993
Udsendt soldat på Balkan, hold 3, E-coy

1992
Konstabel og værnepligtig soldat GHR 4/1

Det første skridt skal du tage. Resten tager vi sammen.

Tænker du at et Wingman forløb kan være noget for dig, så du kan få reduceret dit stressniveau, så ring til mig på 24 24 21 21 eller send mig en mail hvor vi kan aftale et tidspunkt der er belejligt.