Jeg hedder Kenneth Lindskov

Specialist i at hjælpe ledere til bedre trivsel og har over 19 års erfaring indenfor coaching, mentaltræning og forretningssparring. Og så er jeg enmandshæren bag Wingman coaching forløbet.

JEG HAR DIN RYG

Med en bagrund som selvstændig erhvervsdrivende, som coach og som tidligere udsendt soldat – med al den menneskelige erfaring det medfølger, har jeg den indsigt og de værktøjer, der skal til for at forstå dig og dine udfordringer som leder.

Jeg har selv gået vejen! Ikke kun min egen personlige, men har også i over 6 år gået “skulder ved skulder” med sårede soldater i mentorforløbet Veteran Jumpstart. Krigsveteraner med alvorlige lidelser som PTSD, ved om nogen, hvordan det er at være udfordret og al den erfaring jeg har fået ved at skulle støtte dem i denne proces, har klædt mig på til også at kunne hjælpe dig.

Jeg bruger hele min kommunikative, psykologiske og fysiologiske værktøjskasse til, at hjælpe dig med at kommer succesfuldt ud på den anden side – styrket og som et bedre menneske.

Min Filosofi

“Frihed i tanke” og “Frihed i handling”, er nogle af de højeste værdier for mig. Jeg går op i at være et godt menneske – på sådan en “små-buddhistisk-måde”. Jeg tror nemlig på, at dét vi giver ud, kommer tilbage – altså karma! Jeg tror også på, at al modstand i livet er basis for læring!

For at forstå lyset i mig selv skal jeg også have besøgt mørket. Ligesom jeg også har fået den erkendelse, at man skal have mistet for at forstå, hvad taknemmelighed er – og hvor stærkt og udviklende det er for ens livskvalitet, at have nået disse højere bevidsthedstrin.

Når jeg møder modstand i mit liv, forsøger jeg så godt som muligt at arbejde med en høj bevidsthed om, hvilket mind-set jeg møder problemet med. Jeg spørger mig selv; ”Tænker jeg nu med Krigerens eller Offerets tankegang?” og herefter forsøger jeg at handle derefter.

Også de mere dagligdagstanker, “Er jeg nu en god nok ægtemand?” “Gør jeg det godt nok som familiefar?” og “Møder jeg min hunds behov?”. “Hvad med vennerne, får jeg dyrket dem nok?” eller “Hvad med det ekstra fedtlag på maven, hvad skal der gøres ved det?” og “Hvornår er det weekend, så jeg kan få et godt glas rødvin” etc.

Det var mig. Nu er det din tur.

Min Baggrund

2005-2019
Coach, mentaltræner og facilitator hos Logic MInds ApS

2018-2012
Mentaltræner og motivator hos Veteran Jumpstart

2012-2005
Lederudvikling og salgstræning som speciale, samt afviklet mere end 3500 coachingssessioner

2008-2010
Ansvarlig for en større dansk telemarketing virksomhed

2005-2003
NLP Master, Management, coaching and facilitation

2005-1996
TDC i forskellige salgs- og udviklingsstillinger

2001-1999
HD 1. del fra CBS

1993
Udsendt soldat på Balkan, hold 3, E-coy

1992
Konstabel og værnepligtig soldat GHR 4/1

Det første skridt skal du tage. Resten tager vi sammen.

Tænker du at et Wingman coching forløb kan være noget for dig, så du kan komme ned i tempo og få mere mental frihed, så ring til mig på 24 24 21 21 eller send mig en mail hvor vi kan aftale et tidspunkt der er belejligt.